O NAMA

IVAN KLJAJIĆ

Redovni profesor Akademije Umetnosti u Novom Sadu. Kao gitarista i muzički producent sarađivao je sa brojnim umetnicima kao što su: Bjesovi, Pesme iznad Istoka i Zapada, Vampiri, Plejboj, Eva Braun, Rambo Amadeus, Emir Kusturica, Zabranjeno Pušenje, Kristina Kovač, Ana Stanić, Van Gogh, Galija i mnogi drugi. Osnivač i profesor u Beogradskoj školi zvuka.

ALEKSANDAR BUZADŽIĆ

Master dramski i audiovizuelni umetnik - snimatelj, dizajner zvuka. Bio je direktor produkcije producentskih kuća Hammer Production i Res Media. Kao aranžer, klavijaturista, kompozitor i muzički producent sarađivao je sa: Leb i sol, Šaban Bajramović, Hladno Pivo, Sergej Ćetković, Nikola Rokvić, GypsyGroovz Orchestra, DD Synthesis, Jazzsence, Vladimir Maraš & band. Autor je muzike za veliki broj reklama i korporativnih filmova (Zlatibor Voda, Mercator, Skymusic, Hemofarm…). Profesor u Beogradskoj školi zvuka.

PETER SZEBENYI

Master dramski i audiovizuelni umetnik - snimatelj, dizajner zvuka. Kao mikser zvuka potpisan je na sledećim filmovima: “Afrika”, “3000 života leptira”, Trouble Girl”, “Wanderlust”, “Labudova pesma”, “Srce je mudrih u kući žalosti”, “Tamara” . Kao tonski snimatelj dopisništva B92, radio je na serijalima “Vojvodina kao drugi svet” i “Vojvođanski video leksikon” i na brojnim korporativnim filmova. Njegov glas često čujemo na radijskim i TV reklamama. Profesor u Beogradskoj školi zvuka.
 

FILIP KURANJI

Master dramski i audiovizuelni umetnik, stručni saradnik Akademije umetnosti u Novom Sadu. Kao muzički producent sarađivao je sa: Partibrejkersi, Hype!, Maja Založnik & Moonshine, Mrs May, Ana Stanić, Betty Boom, Sambansa, The Funkies, Grupa Ravnica, Ana Perišić, Funkytown, Libertango, Killo Killo Banda, Disco Bus, Armuši, Lifesong Hor, Estera Cibula, Groove Orchestra i drugim. Bio je deo sektora zvuka u filmovima: "Parada", "Ljudi pod čunkom", "American Addict 2", "Igra u tami". Profesor u Beogradskoj školi zvuka.