O NAMA

IVAN KLJAJIĆ

Redovni profesor Akademije Umetnosti u Novom Sadu. Kao gitarista i muzički producent sarađivao je sa brojnim umetnicima kao što su: Bjesovi, Pesme iznad Istoka i Zapada, Vampiri, Plejboj, Eva Braun, Rambo Amadeus, Emir Kusturica, Zabranjeno Pušenje, Kristina Kovač, Ana Stanić, Van Gogh, Galija i mnogi drugi. Osnivač i profesor u Beogradskoj školi zvuka.

ALEKSANDAR BUZADŽIĆ

Master dramski i audiovizuelni umetnik - snimatelj, dizajner zvuka. Bio je direktor produkcije producentskih kuća Hammer Production i Res Media. Kao aranžer, klavijaturista, kompozitor i muzički producent sarađivao je sa: Leb i sol, Šaban Bajramović, Hladno Pivo, Sergej Ćetković, Nikola Rokvić, GypsyGroovz Orchestra, DD Synthesis, Jazzsence, Vladimir Maraš & band. Autor je muzike za veliki broj reklama i korporativnih filmova (Zlatibor Voda, Mercator, Skymusic, Hemofarm…). Profesor u Beogradskoj školi zvuka.

PETER SZEBENYI

Master dramski i audiovizuelni umetnik - snimatelj, dizajner zvuka. Kao mikser zvuka potpisan je na sledećim filmovima: “Afrika”, “3000 života leptira”, Trouble Girl”, “Wanderlust”, “Labudova pesma”, “Srce je mudrih u kući žalosti”, “Tamara” . Kao tonski snimatelj dopisništva B92, radio je na serijalima “Vojvodina kao drugi svet” i “Vojvođanski video leksikon” i na brojnim korporativnim filmova. Njegov glas često čujemo na radijskim i TV reklamama. Profesor u Beogradskoj školi zvuka.
 

MILAN JANČURIĆ

Master dramski i audiovizuelni umetnik - snimatelj, dizajner zvuka. Radi kao profesor stručnih predmeta na smeru za Muzičku produkciju u srednjoj muzičkoj školi u Subotici. Bavi se snimanjem i produkcijom klasične muzike. Kao muzički producent potpisuje nekoliko izdanja savremene umetničke i improvizativne muzike (duo "Vers la flamme ", trio "Ettun-Yabuno-Jancuric"). Pored toga svira saksofon i klarinet. Sarađivao je sa mnogim bendovima: Lost Propelleros, Drum'n'zez, Ringišpil, Josip a Lisac, Azil 5, (ne)normalni, Džepovi, Njuške itd. Jedan je od osnivača Džez omladine Vojvodine. Nastupao je na džez festivalima u Novom Sadu, Somboru i Pančevu.
 

MARKO ĐURAŠEVIĆ

Master dramski i audiovizuelni umetnik diplomirani muzički producent, kompozitor i aranžer. Sarađivao sa brojnim popularnim pevačima iz regiona: Crvena Jabuka, Severina, Saša Kovačević, Emina Jahović, Amel Ćurić, grupa Zana, Amadeus Bend, Milica Pavlović, Tanja Savić kao i mnogi drugi. Od 2004 godine vodi BB Music Studio koji važi za jedan od najbolje opremljenih studija u regionu.
 

ALEKSA VESELINOVIĆ

Student Računarskog fakulteta u Beogradu (Apsolvent). Budući strukovni inženjer elektrotehnike i računarstva. Web developer i assistent za Beogradsku Školu Zvuka.